Cautare

19893 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 05 04 2010 satu mare" (5.77 secunde)
La ce sunt folosite tabletele media de cei care le cumpara Gartner a intervievat 510 de utilizatori prin intermediul unui sondaj online, din SUA, Marea Britanie si Australia pentru a obtine o mai buna intelegere a modului in care cei care au adoptat printre primii tabletele media folosesc dispozitivele de conectare.
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Teoretic, bancile trebuie sa scada dobanzile la creditele deja acordate care trebuie sa se modifice conform OUG nr. 50/2010. Practic, institutiile de credit vor sa ridice marjele fixe, astfel incat dobanda sa fie la fel ca pana acum.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
Ziarul financiar publica o analiza cu titlul "De ce nu are Romania autostrazi:
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Scrisoare deschisa catre Victor Ponta Domnule Președinte Victor Ponta, Cu respectul si loialitatea pe care vi le port inca, avand in vedere ca de o vreme nu-mi mai raspundeti la telefon si ma evitati la intrunirile de partid, va transmit prin aceasta scrisoare deschisa cateva constatari impartasite de mai multi camarazi de partid, pe care va rog sa le receptati si interpretati constructiv, acum cand va aflati pe culmile puterii si gloriei politice:
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS). "Locurile din parcurile industriale se vand ca painea calda, si nu la preturi modice.
Cele mai cautate plaje si stranduri din Romania Evenimentele din Turcia si din marile orase europene au readus in atentia romanilor vacantele interne, fie ca vorbim despre litoral, despre Transilvania, Bucovina, Maramures sau despre zona montana.Pe langa aceasta particularitate a anului 2016, portalul de rezervari online HotelGuru.ro a inregistrat in acest an o crestere a numarului de cautari de optiuni de cazare in destinatii estivale, inclusiv in resorturile de la malul marii, dar si catre strandurile si baile cu ape minerale din zona Transilvaniei.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Cea mai riscanta categorie a populatiei debitoare o reprezinta 500.000 de persoane, care au cate trei credite.
Rusii vorbesc de o noua amenintare pentru UE, semnalata de jurnalisti romani si occidentali: ... Evenimentele din Romania despre care presa romana vorbeste ca despre o situatie asemanatoare celei ce a precedat revolutia din 1989, cand regimul Ceausescu a fost inlaturat de la putere, ingrijoreaza astazi intreaga Uniune Europeana.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica Guvernarea PDL nu dispune de un program de relansare economica, ci numai de un set de taieri bugetare in sectorul public, cu grave efecte in domeniile educatiei, sanatatii, infrastructurii, in asteptarea "inspiratiei" unor investitori straini care sa ne aduca o crestere economica sanatoasa, sustine presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
google-analytics.com